Vi står klar til at hjælpe i områderne: Skanderborg, Odder og Århus

Som uddannet elektriker og igennem mit daglige arbejde har jeg opbygget stor erfaring og ekspertise

Igennem 25 års arbejde som elektriker med varmepumper, køl, reparation af hårde hvidevarer, industrimaskiner og meget andet har jeg idag en erfaring der gør at jeg hurtigt og effektivt kan fejlfinde og reparerer de maskiner jeg kommer ud til.

Det gør at du ikke betaler for mere tid end højst nødvendigt og at din maskine er kørende igen, indenfor ganske kort tid.


Jeg har erfaring og kendskab til langt de fleste mærker og igennem dialog med kunden, kan jeg ofte hjælpe igennem telefonen med fejlfinding og hurtig diagnostisering af problemet.

hvidevarer service reperation reperatør

FEJLFINDING OG EKSPERTISE

Hvad gør os til Østjyllands mest effektive hvidevarereparatør ?

Der findes snart ikke den maskine eller mærke vi ikke har været ude til. Vi har årelang erfaring med at genkende fejlkoder på hvidevarer, og kan ofte allerede over telefonen guide dig til fx. om reparation eller udskiftning af maskinen er i spil.


Vi står altid klar til at hjælpe, og høj service er en af firmaets kerneværdier.

Hos FJ varmepumper og hvidevareservice er kunden i fokus, og vi står til rådighed for at hjælpe dig, når du har behov for det.


Vi kommer ud til både private kunder og virksomheder i alle størrelser. Så kontakt os allerede idag for en uforpligtende snak om hvad du har brug for hjælp til.

salg af hvidevarer
hvidevarer reservedele reperation